strumica denes logo

ЗА „АВАТАР“ ПИШУВААТ И СРПСКИТЕ МЕДИУМИ, ВО МОМЕНТОТ Е ТРЕТ КЛУБ СО НАЈДОБРА АГЕНДА ВО БАЛКАНОТ!

Автор:

Датум:

август 1, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 1, 2021

Категории:

Струмица

Струмички „Аватар“ руши рекорди. Вчера српските медиуми споделуваат за настапот на Аца Лукас во Аватар со натпис дека е направена најголемата журка оваа лето. „Аватар“ во моментот е трето место според организацијата и агендата во балканските клубови, пред „Аватар“ е клуб „Топхи“ во Будва. Нивниот тим за Струмица Денес изјави дека наскоро ќе бидат и први, бидејќи најдоброто допрва следува.