Perdormire
Струмица

ЗА 5 ЧАСА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КАЗНИ 17 ПЕШАЦИ!

На 10.07.2019 година во периодот од 08.00 до 13.00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање на прекршоци кои ги прават пешаците. Во акцијата констатирани се 17 прекршоци за кои се издадени 17 прекршочни платни налози.