strumica denes logo

ВУЛКО-СТРУМИЦА НУДИ ОДЛИЧНА ПЛАТА: СЕ БАРА РАБОТНИК ВУЛКАНИЗЕР!

Автор:

Датум:

април 9, 2024

Автор:

Датум:

април 9, 2024

Познатата компанија ВУЛКО-СТРУМИЦА бара работник ВУЛКАНИЗЕР. Нудат одлични услови и плата. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071/345-551 077/552-870