ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА ПОТЕГОТ ОД БУЛЕВАРОТ „ЛЕНИНОВА“ ДО УЛИЦАТА „БР.4 – ПАРК“

ноември 10, 2021

Коста костадинов, градоначалник на општина Струмица:

И времето е со нас. Денот е добар за теренски активности.

🏗Градежната механизација е на улицата „Цветан Димов“. Тука се става втор слој асфалт, на потегот од булеварот „Ленинова“ до улицата „бр.4 – Парк“.

Заедно, ја создаваме новата верзија на Струмица, затоа што ја сакаме со убави и средени улици.

Од срце за Струмица.❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ