strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ЗА МЛАДИ ВО КАФИЧ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ КЕЛНЕРИ, КЕЛНЕРКИ, ШАНКЕРИ И ШАНКЕРКИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078-304-011!

Автор:

Датум:

мај 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Кафич во Струмица има потреба од келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. За повеке информации во локалот или 078-304-011