strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД МАЈСТОРИ ВОДОИНСТАЛАТЕРИ, МАЈСТОРИ ЕЛЕКТРИЧАРИ И ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ!

Автор:

Датум:

април 27, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 27, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ДПТУ ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД НОВИ ВРАБОТУВАЊА, И ТОА НА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

-МАЈСТОРИ ВОДОИНСТАЛАТЕРИ
-МАЈСТОРИ ЕЛЕКТРИЧАРИ
-ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 077/626-658 или 034/344-420 или да остават свои податоци на e-mail: elpi_turnovo@hotmail.com