strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: „ЏОГЕРКА“ ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ И ХИГИЕНИЧАРИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071/310-220!

Автор:

Датум:

јуни 23, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 23, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Агенцијата за професионално чистење и дезинфекција „ЏОГЕРКА“ вработува:

– ХИГИЕНИЧАРКИ
– ХИГИЕНИЧАРИ

Сите заинтересирани може да се јават на: 071/310-220 или на мејл: dzogerka@gmail.com