ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТОБАКО БОБИ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

декември 22, 2022

Тобако Боби има потреба од работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 882 222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: