Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „СИЛОМАТ“ ВРАБОТУВА ВОЗАЧ СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА – ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ И ПЛАТА ОД 27.000 ДЕНАРИ!

Home

ДПТУ СИЛОМАТ ДООЕЛ Струмица има потреба од возач со положена Ц категорија. Обезбеден превоз до работното место, плата 27.000 денари и одлични услови за работа. Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на телефоните 071 323 120 и 071 338 694 или директно во просториите на ДПТУ Силомат во с.Водоча.