ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА КУРИР КОЈ ДОБРО ГО ПОЗНАВА ГРАДОТ И ИМА ВОЗАЧКА Б КАТЕГОРИЈА СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ!

март 10, 2021

Бизнис Деливери 10 е ќерка фирма на една од водечките логистички компании во Македонија, која обезбедува интегрирани логистички решенија од полето на транспорт, логистика, шпедиција, складирање и дистрибуција – Боми 10 Логистик.
Со што располагаме?

 Логистичка мрежа на територија на цела Македонија и најсовремен возен парк;
 Човечки ресурси – специјалисти за транспорт и логистика со долгогодишно искуство во дејноста;
 Контакт центар и грижа за корисници достапен за потребите на клиентите во секое време;
 IT систем – Најсофистициран систем за менаџирање со Вашите пратки кој дава точен преглед за движењето на секоја пратка, како и обезбедување на Извештаи во секоја форма;
 Складирање – магацински простор од вкупно 500м2 опремен со рафтови, најсовремени средства за манипулација со поштенски пратки, систем за баркодирање како и алармни системи и видео надзор за најголема безбедност на Вашите пратки.

ОГЛАС
Поради зголемен обем на работа Бизнис Деливери 10 – компанија за достава на поштенски пратки и писма има потреба од проширување на својот тип. Отворени се следниве работни позиции:
– Курир на реон на град Струмица;

Стручни квалификации:
– Возачка дозвола Б категорија;
– Минимум средно образование;
– Познавање на градот;
– Употреба на мапи и мобилни уреди;
Интерперсонални вештини:

– Комуникативност;
– Енергичност;
– Позитивен став;
– Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
– Организираност и одговорност.
– Способност за извршување на работни задачи врзани со рокови.

Заинтересираните својата апликација за работа можат да ја испратат на contact@delivery10.mk, до 20.03.2021 со задолжителна назнака на работната позиција за која аплицираат.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ