strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТКИ-УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиерки и слот атендантки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.