Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: АПТЕКА „ФАРМАНОВА“ ВРАБОТУВА ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАРИ И ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Аптека „ФАРМАНОВА“ во Струмица вработува ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАРИ и ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да ги исконтактираат следните телефонски броеви: 078 265 420 и 078 254 335. Платата и условите се одлични!