ВРАБОТУВАЊЕ ВО БУТИК: СЕ БАРА РАБОТНИЧКА ЗА РАБОТА ВО БУТИК ВО „ГЛОБАЛ“ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јуни 28, 2021

Се бара работничка за во бутик во „ГЛОБАЛ“ со и без работно искуство. Сите заинтересирани да се јават на следниот телефонски број: 078 210 327

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ