ВРАБОТУВАЊЕ: ТЕХНО-ХИГИЕНА СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ И ХИГИЕНИЧАРИ!

јули 25, 2021

Струмичката компанија ТЕХНО-ХИГИЕНА вработува хигиеничарки и хигиеничари. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 076 440 780 и 071 339 217.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: