strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ДИМИ ТРЕЈД“ ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ ОБЕМ НА РАБОТА, ВРАБОТУВА НОВИ 12 РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 20, 2020

Категории:

Струмица

Компанијата за плочест, тапациран мебел и столици „ДИМИ ТРЕЈД“, поради зголемениот обем на работа ВРАБОТУВА:

СКЛОПУВАЧИ НА ПЛОЧЕСТ МЕБЕЛ ( ДВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ )

– МАЈСТОРИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО И МЕДИЈАПАН ( ЕДНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА )

– ПОМОШНИЦИ ЗА МАШИНСКА ОБРАБОТКА ( ДВЕ РАБОТНИ ПОЗИИЦИИ )

– ПОМОШНИК ВО ФАРБАРА ( ЕДНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА )

– КРОЈАЧИ НА МЕБЕЛ ШТОФ ( ДВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ )

– КОВАЧИ ( ЕДНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА )

– ТАПАЦЕРИ ( ТРИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ )

Сите заинтересирани нека се јават на следниот телефонски број: 078 346 898