ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА КОМЕРЦИЈА – ТРГОВИЈА ВО ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО (УВОЗ-ИЗВОЗ)

декември 13, 2021

Се бараат работници за комерција – трговија во земјата и странство (увоз-извоз). Заинтересираните кандидати може да испратат CV на меил contact@frenki.com.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: