Home

Perdormire
Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА КРОЈАЧ ИЛИ КРОЈАЧКА НА МЕБЕЛ ШТОФ – КОНЕВИ АРТ-МЕБЕЛ НУДИ ОДЛИЧНА ПЛАТА И УСЛОВИ СО РАБОТА ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

Home

Коневи АРТ-Мебел вработува на одлични позиции со супер услови за работа.

Се бара работници на следните позиции:

-КРОЈАЧ ИЛИ КРОЈАЧКА НА МЕБЕЛ ШТОФ

Предност имаат сите оние кои се со работно искуство.

Се работи од понеделник до петок, сабота и недела се слободни денови.

Заинтересираните може да се јават на следниот

телефонски број: 077 749 905