strumica denes logo

(ВРАБОТУВАЊЕ) НАСКОРО НОВО СТРУМИЦА: „THE FIRST“, КАФЕ БИЛЈАРД БАР ВРАБОТУВА ШАНКЕР ИЛИ ШАНКЕРКА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

март 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Градот наскоро добива нешто ново и поразлично. Кафе билјард барот „THE FIRST“ ќе им понуди на струмичани задоволство исполнето со забава и уживање. „THE FIRST“ вработува на следната позиција:

– ШАНКЕР ИЛИ ШАНКЕРКА

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 700 388