ВРАБОТУВАЊЕ: НАЈМОДЕРНИОТ ФИТНЕС КЛУБ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ЛИЦЕ ЗА РАБОТА НА РЕЦЕПЦИЈА И БАР – ПУЛС ФИТНЕС Е ОДЛИЧЕН ИЗБОР!

јуни 11, 2021

Најмодерниот лајфстајл фитнес клуб Pulse Fitness & Spa бара лице за работа на рецепција и бар.

ℹШто бараме:

Лице одговорно за работа на рецепција и бар.

БАРАЊА НА ДОЛЖНОСТА

1.      Достигнувања на извршителот:

·         Образование : минимум средно;

·         Компјутерска спремност –  познавање на работа со MS Office и работа со специјализиран и софистициран софтвер за фитнес клубови;

·         Комуникациски способности, способност за тимска работа и со клиенти.

. Познавање на англиски јазик.

2.      Лични барања: одговорен, чесен, лојален спрема работодавачот, прецизен, дискретен, истраен, креативен и со афинитети кон здрав животен стил.

Ве молиме:

▪️Пријавување се врши исклучиво на имејл-адреса biljana@atlantis.com.mk

▪️Вашата работна биографија – CV треба да ги содржи сите важни информации:

– лични податоци;

– опис на Вашето работно искуство;

– опис на Вашето образование и обуки;

– опис на вештините кои сте ги стекнале во текот на образованието, работата и секојдневниот живот.

▪️Не заборавајте во атачмент да додадете и ваша слика.

Пријавувањето да се изврши најдоцна до 17.06.

Ќе ги контактираме само оние кои ќе влезат во најтесниот избор.

Со среќа🍀

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: