ВРАБОТУВАЊЕ: ЕТНО РЕСТОРАН „КАЈ ВИКТОР“ ВО БОСИЛОВО, ВРАБОТУВА КЕЛНЕР – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 284 808

јули 4, 2021

Етно ресторан „КАЈ ВИКТОР“ во Босилово, вработува келнер. Сите заинтересирани за подетални информации и услови, може да се јават на следниот телефонски број: 070 284 808

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ