strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ДИГИТАЛ МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈАТА „АДИВИУС“ ВРАБОТУВА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР ЗА ВЕБ СЛИКИ И SEO SPECIALIST!

Автор:

Датум:

април 8, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 8, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Бидете тел од успешен тим! Адивиус, дигитал маркетинг агенција коjа се занимава со оптимизација на веб страни, има потреба од проширување на тимот.

За нашите канцеларии во Струмица бараме:

🖌️ ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР за веб слики – некој со добро познавање на Photoshop и/или Illustrator, разбира англиски и сака да работи во канцеларија.

Кандидатот ќе:

– Креира привлечни кратки слики за веб-страници.
– Ќе врши концептуализација и истражување за одреденa слика/дизајн.
– Ќе прави слики според одредени спецификации, во рамките на упатствата за брендот.
– Ќе соработува со тимот за тоа што да дизајнира.
📝 Ве молиме аплицирајте овде: https://forms.gle/pmE1tBm7aqWu7uzx6

🖥️ SEO SPECIALIST (оптимизација на веб-страни) – некој кој одлично разбира англиски и знае да пишува на англиски. Oсновнитe познаења од SEO се сметаат за бонус.
Бараме кандидат кој сака да учи нови работи, нови теми и некој кој ќе одговори на модерните дигитал маркетинг предизвици.

Со текот на времето, кандидатот ќе:

– Оптимизира текстуални содржини и страници за пребарувачи.
– Истражува, оптимизира и уредува содржина/текст со цел сајтот да добие органски посети.
– Анализира различни теми и организира наслови/хединзи (од анг. headings) на содржина .
– Дава препораки за содржина и ќе креира концепти/водичи (од анг. guides) за содржината, која ќе биде предадена на оние кои ќе пишуваат.

📝 Ве молиме аплицирајте овде: https://forms.gle/pmE1tBm7aqWu7uzx6

👫 Кандидатите мора да бидат подготвени да работат со тим и ефективно да комуницираат со останатите.