strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА, ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: МОНАД ПЛУГ ДООЕЛ – СКОПЈЕ ВРАБОТУВА SALES REPRESENTATIVE СО ПОЗНАВАЊЕ НА БУГАРСКИ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Монад Плуг Дооел – Скопје вработува SALES REPRESENTATIVE на БУГАРСКИ ЈАЗИК

Опис на работни обврски и одговорности:

– Телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку излезни повици;
– Активна телефонска продажба на производи и услуги од познати брендови за наши клиенти;
– Следење и грижа за клиентите.

Ви нудиме:

– 40 часа работна недела
– Загарантирана Фиксна Нето Плата од 30.000 ден.
– Мотивирачки варијабилен дел – БОНУСИ (БЕЗ ЛИМИТ ВО МЕСЕЧНАТА ЗАРАБОТУВАЧКА);
– Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
– Динамична работна атмосфера;
– Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
– Спорт Мастер картичка

Идеални кандидати се:

– Способност за преговарање, убедливост и градење однос со клиенти;
– Одлични вештини на комуникација, пишана и вербална;
– Способност за извршување на повеќе активности истовремено и запазување на рокови;
– Ориентираност кон тимска работа;
– Професионален однос кон работни обврски;
– Ефективност и организираност;
– Искуство во продажба ќе се смета за предност
– Напредно ниво на Бугарски јазик и англиски јазик.
– Со напредно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

Локација:Струмица

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: Радислава Манеска 070 353 397