ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МГ АСТЕРИКС ИМА ПОТРЕБА ОД ДВАЈЦА ДИСТРИБУТЕРИ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК СО ПОЛОЖЕНА „Ц“ КАТЕГОРИЈА!

јануари 2, 2024

Друштвото за трговија МГ АСТЕРИКС поради зголемен обем на работа,има потреба од двајца дистрибутери на овошје и зеленчук.
Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола од Ц категорија.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 253 488

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: