strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ЛЕТНИЦА ЛАНЧ“ ВРАБОТУВА ПОМОШНИЦИ ЗА ВО КУЈНА – ПОЧЕТНА ПЛАТА 26.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Автор:

Датум:

април 8, 2024

Одлични услови и почетна плата од 26.000 денари. „Летница Ланч“ вработува помошници за во кујна. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 399 619