ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КИ-ПАР ВРАБОТУВА ТЕХНИЧКО ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО ОСТРАЧНИЦА И ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ НА ПЛОЧЕСТ МЕБЕЛ!

март 22, 2023

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КИ-ПАР ВРАБОТУВА НА СЛЕДНИВЕ ПОЗИЦИИ:

-Техничко лице за работа во острачница;
-Оператор на машина за кроење на плочест мебел;

Кандидатите кои имаат познавање од областа се во предност.

Следуваат:
*Одлични услови за работа!
*Добри плати!
*Бонуси!

Придружете се кон тимот на најдобрите!

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 076/210-810

Пратете Ваше CV на pogon@ki-par.com.mk или доставете ги Вашите податоци лично во просториите на Ки-Пар секој работен ден од 8-16h!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: