ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ: КОМПАНИЈАТА ФИТО БЕСТ ГРУП ИМА ПОТРЕБА ОД ОПШТИ РАБОТИ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИН И ПРОИЗВОДСТВО!

март 27, 2023

Фирмата ФИТО БЕСТ ГРУП има потреба од општи работници за работа во магацин и производство од Струмица и Радовиш.

Заинтересираните кандидати може да се јават на телефонскиот број 075-447-127.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ