ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ФРЕНКИ ДОО БАРА АСИСТЕНТ ЗА ВОДЕЊЕ НА МАТЕРИЈАЛНО СМЕТКОВОДСТВО И КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА УВОЗ И ИЗВОЗ!

октомври 19, 2023

Поради зголемен обем на работа, Френки ДОО вработува лица на следните позиции:

– Асистент за водење на материјално сметководство
– Комерцијалист за увоз и извоз

Заинтересираните кандидати можат да остават податоци на тел. 034/340-300 за да бидат контактирани за информативен разговор.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: