ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: Биросеф вработува бравар, заварувач и CNC оператор!

март 14, 2023

БИРОСЕФ вработува бравар, заварувач и CNC оператор. Сите заинтересирани може да закажат интервју на 034 330 290 или да испратат свое CV на info@birosafe.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: