strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО БУТИК ВО СТРУМИЦА: ИМИЏ-М БАРА ДЕВОЈКA ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

април 14, 2024

Автор:

Датум:

април 14, 2024

Бутик ИМИЏ-М кој се наоѓа во „Глобал“ во Струмица, бара девојка за работа. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 239 040