strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ИМА ПОТРЕБА ОД ШОФЕР И ПРОДАВАЧКИ!

Автор:

Датум:

април 1, 2024

Автор:

Датум:

април 1, 2024

Слаткарница „Бисер“ го проширува својот тим. Вработуваат:

– ШОФЕР
– ПРОДАВАЧКИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на: 070 636 616