strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: КАБЕЛ НЕТ-СТРУМИЦА БАРА БЛАГАЈНИК ИЛИ БЛАГАЈНИЧКА И ДИСПЕЧЕР ИЛИ ДИСПЕЧЕРКА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

Кабел Нет Струмица бара кандидати со и без работно искуство за две работни места.

1 Благајник (Благајничка) во центар за наплата.

2. Диспечер (Диспечерка).

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 034 344 533