ВРАБОТУВАЊЕ: „АСТРА КАЗИНО“ БАРА КАСИЕРИ И КАСИЕРКИ ВО СТРУМИЦА – ПЛАТА ОД 25.000 ДО 35.000 + БОНУСИ!

март 21, 2024

МАСТЕРБЕТ ДООЕЛ – СКОПЈЕ има потреба од КАСИЕРИ И КАСИЕРКИ за работа во АСТРА КАЗИНО во Струмица.

УСЛОВИ:

– ЗАВРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ
– ПОЗНАВАЊЕ НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
– ЛОЈАЈНОСТ, ЧЕСНОСТ, КОМУНИКАТИВНОСТ,
– ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС
– ОДГОВОРНА, ЧЕСНА, ПОСВЕТЕНА ЛИЧНОСТ СПОСОБНА ЗА ИНДИВИДУАЛНА И ТИМСКА РАБОТА.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонскиот број: 070 298 827

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ