strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: АД ПЕЛИСТЕРКА-ПОДРУЖНЦИЦА СТРУМИЦА, БАРА КОМЕРЦИЈАЛИСТ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 13, 2024

Автор:

Датум:

април 13, 2024

КОМЕРЦИЈАЛИСТ – СТРУМИЦА

Услови:
• Работно искуство од најмалку 2 години во комерција,
• Познавање на работа со компјутери,
• Познавање на англиски јазик,
• Задолжително е поседување на возачка дозвола со Б категорија.

Личен профил:
• Комуникативност, организираност и одговорност,
• Динамични лица,
• Способност за работа на терен,
• Способност за индивидуално и тимско работење,
• Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок,

Одговорности и задачи:
• Одговорен за планирање и организирање на активности,
• Внимава на испорака на производите на постоечките и потенцијални купувачи,
• Одговорен за протокот на документацијата,
• Извршува сродни работи по налог на претпоставен раководител.

Што нудиме?
• Стабилна работа,
• Осигурани на полно работно време,
• Можност за награди за посветено извршување на работните задачи.
• Годишен одмор

Дополнителни информации:
• Реон Струмица
• Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, да испратат CV со слика на следната е-маил адресa:

Katica.sokolova@pelisterka.com.mk тел. 070 748 399

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.