ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЗМИСКА МАСТ ЗА ИСПУКАНИ ПЕТИ, ИНФЕКЦИЈА НА НОКТ, ГАБИЧНИ ИНФЕКЦИИ, ЖУЉЕВИ, ЦРВЕНИЛА, ИСЕКОТИНИ И ИЗГОРЕНИЦИ И ДРУГО!

јули 12, 2021

ЗМИСКА МАСТ

-Испукани пети

-Инфекција на нокт

-Габични инфекции

-Жуљеви

-Куриево око

-Лишаи

-Егземи

-Црвенило

– Исекотини и изгореници

– Профилактика кај псоријаза и хемороиди

Тибетанска тајна стара 2000 години за борба против кожни проблеми сега достапна и за нас

Жолта – https://kosta.tiandeprodukti.com/product/профилактична-крема-за-стапала-од-зми/

Бела – https://kosta.tiandeprodukti.com/product/product/регенерирачка-крема-за-стапала-од-зми/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

ФЕЈСБУК ЛИНК: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: