strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЗАШТИТЕТЕ ЈА ВАШАТА КОСА И СКАЛП – Шампон и крем балсам против опаѓање на косата од серијата Мастер Херб!

Автор:

Датум:

јануари 17, 2022

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 17, 2022

Категории:

Здравје, Струмица

ЗАШТИТЕТЕ ЈА ВАШАТА КОСА И СКАЛП
Шампон и крем балсам против опаѓање на косата од серијата Мастер Херб

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%93%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%93%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-master-herb/

Во својата основа производите содржат растенија со огромна количина на фитоестрогени кој на косата и овозможуваат:
-Микроциркулација и метаболички процеси во скалпот
-Цврст корен – обнова на оштетените кутикули на косата
-Спречуваат опаѓање на косата и поттикнуваат раст на нова коса.