ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ И ТУРМАЛИНОВИ ЕКОСФЕРИ ЗА ПЕРЕЊЕ!

јули 29, 2021

Течен детергент и Турмалинови екосфери за перење

Течен детергент за сите намени – EcoDeViva

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/универзален-течен-детергент-ecodeviva-1000-мл/

Овој производ „3 во 1“ е наменет за миење на обоени и бели производи и не бара плакнење. Направен е на основа на активни агенси од „шеќер“ од природно потекло. Без Парабени, фосфати и без хлор.
Безбедно за човечкото тело и околината, истовремено управува добро со нечистотија дури и во ладна вода (30 ° C).
1 шише е наменето за 40 перења.
(25 мл. на една машина)
Биоразградлив, не ја загадува животната средина.

Турмалинови Екосфери за перење

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/турмалинови-екосфери-за-перење/

Бидејќи перењето треба да биде безбедно❗❗
-Перете без прашаци и омекнувачи!!
-Заштитете ги децата и возрасните од штетните хемикалии
-Нема алергии на кожата, иритации, чешање, особено кај децата
-Антибактериски, антиалергиски

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: