Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СТОП НА ВАШИТЕ БОЛКИ – ПРОИЗВОД ПОГОДЕН ЗА ЛУЃЕ КОИ ЧУВСТВУВААТ НАПНАТОСТ И СТРЕС БО КОСКЕНИОТ СИСТЕМ, А ОСОБЕНО ЗГЛОБОВИТЕ!

Home

СТОП на вашите БОЛКИ – Liquid-Patch –

Погоден за употреба од луѓе кои чувствуваат напнатост и стрес во коскениот систем, а особено зглобовите.

-Производот може да биде од корист за луѓето кои активно се движат, но исто така и на оние кои водат седечки животен стил.

– Кремот има затоплувачки ефект, загревање на болката, смирување.
– Го зголемува протокот на крв во зглобовите, ја подобрува општата циркулација на крвта.

Производот може да биде од корист за луѓето кои активно се движат, но исто така и на оние кои водат седечки животен стил.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/