Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ШАМПОН И МАСКА ПРОТИВ ПРВУТ ВО КОСАТА!

Home

Комплет ПРОТИВ ПРВУТ – шампон и маска со екстракт од женшен

-ја обновува оштетената коса
-го отстранува првутот oд скалпот,
-ги храни и зајакнува корените на косата
-длабоко навлегува во фоликулите на косата
-ја тонизира косата
-ја намалува активноста на лојните жлезди
-го стимулира растот на косата