ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ШАМПОН И БАЛСАМ ЗА КОСА СО ЕКСТРАКТ ОД АЛОЕ ВЕРА ЗА ВОЛУМЕН!

август 31, 2021

Шампон и Балсам за коса со екстракт од Алое Вера за ВОЛУМЕН!

Ја зајакнуваат структурата на тенка коса, додаваат дополнителен волумен. Природниот екстракт од Алое Вера брзо ја враќа виталноста на косата од корените до краевите. Нежно ја чисти косата и го храни скалпот. Обезбедува одлична нега за тенка коса.

Косата добива:
-Волумен
-Сјај
-Мекост

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/шампон-со-екстракт-од-алое-за-волумен/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/балзам-за-коса-со-екстракт-од-алое-за-во/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица
Линк: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ