strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПРОТИВ ПОБЕЛУВАЊЕ НА КОСАТА, ШАМПОН И КРЕМ-БАЛСАМ!

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Автор:

Датум:

август 10, 2021

ШАМПОН И КРЕМ-БАЛСАМ ПРОТИВ ПОБЕЛУВАЊЕ НА КОСАТА (седа коса)

Опис: Шампонот и балсамот ја спречуваат појавата на побелена коса и губење на пигментацијата на косата, го зајакнува коренот на косата, ги стимулира фоликулите на косата, го поттикнува растот на густа и здрава коса. Комбинираното дејство на активните состојки обезбедуваат енергија и виталност на коренот на косата. Ексклузивниот биокомплекс се бори со белеењето, ја зајакнува природната заштита на скалпот, помага за обновување на пигментацијата на косата, како и дава здрав сјај. Редовната употреба го стимулира

производството на пигментни клетки, обезбедува природна боја на косата. Не содржат вештачки бои. Се препорачува за побелена, нетретирана боја на коса. За сите типови коса.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-420ml/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/крем-балсам-за-оштетена-коса-master-herb/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/