Home

Perdormire
Здравје Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: МАГИЧНИ КРПИ ЗА ЧИСТЕЊЕ!

Home

Магични крпи за чистење од ТианДе

– ги одстрануват и најтешките нечистотии!
-Идеални за во кујна, дневна, бања…
-Крпа за чистење стакло EXPRESS

Крпа за чистење стакло EXPRESS

-Крпа-чистач “2 во 1”

Крпа-чистач “2 во 1”

-Крпа за чистење мебел PROFI

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/ крпа-за-чистење-profi/

-Крпа за Садови
-Крпа за сите видови на под
Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/