Home

Perdormire
Здравје Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОЗМЕТИЧКА КРПА ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЧИЛА!

Home

Козметичка крпа за чистење очила

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/ козметичка-крпа-за-чистење-очила/

Очила, паметни телефони и таблети, лаптопи, фотоапарати … денес веќе не можеме да замислиме да го започнеме денот без овие важни гаџети, а повеќето од нас исто така ги знаат проблемите поврзани со грижата за овие уреди: отпечатоци од прсти на леќи и сензори на уредите прашина на екраните и мониторите и дамки што ги оставаат влажните марамчиња.

На сите овие гаџети им е потребна посебна нежна грижа што не остава гребнатини, дамки или влакна зад себе. Бришењето за оптика и екрани е специјално дизајнирано за овие деликатни површини.

Марамицата е направена од велур микрофибер, што ја постигнува својата задача со стопроцентна успешност и веднаш ја отстранува нечистотијата. Специјалното ткаење без влакна на ткаенината не остава траги зад себе.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

Линк: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/