Home

Perdormire
Здравје Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОМПЛЕТ ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ПЕГИ И ФЛЕКИ!

Home

Комплет за избелување на пеги и флеки

-Пилинг од лимон за ефикасно и длабинско чистење на кожата со ефект на избелување

Универзален пилинг од лимон

-Растворлива маска “Бисер во прав“ која ја подхранува и хидратира кожата, ги избелува пигментните флеки, и дава на кожата свежина и еластичност

Растворлива маска “Бисер во прав“, 100 гр

– Крем за лице со бел чај

Кремот за лице со бел чај PhytoCode

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/