strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОЛЕКЦИЈАТА НА ФИТОЧАЕВИ ГО ШТИТИ ЖЕНСКОТО ИНТИМНО ЗДРАВЈЕ И ПОМАГААТ ПРИ РАЗНИ ПРОБЛЕМИ И ВОСПАЛЕНИЈА!

Автор:

Датум:

јули 26, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 26, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Заштитете го своето здравје на природен начин со нашата колекција на фиточаеви наменети за женската популација.

Главна компонента на овие чаеви е кинеската ангелика која има докажани својства кој го штитат женското интимно здравје и помагаат при разни проблеми и воспаленија.

-Фиточај со кинеска ангелика и ортилија-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-со-кинеска-ангелика-и-ортилиј/
Фиточај со кинеска ангелика и златен корен-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-со-кинеска-ангелика-и-златен-к/
Фиточај со кинеска ангелика и филипендула-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-со-кинеска-ангелика-и-филипен/
Фиточај со кинеска ангелика и жалфија-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-со-кинеска-ангелика-и-жалфија/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/