strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ИВАН ЧАЈ – ЕДЕН ОД НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ ПРОИЗВОДИ!

Автор:

Датум:

август 19, 2021

Автор:

Датум:

август 19, 2021

ИВАН ЧАЈ

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D1%87%D0%B0%D1%98/

Помага при:

-Го зголемува имунитетот;

-Го чисти телото од отрови, тешки метали и зрачење;

-Ги зајакнува крвните садови;

-Против стрес, невроза и последиците од нив;

-Има анти-инфламаторен ефект;

-Елиминира главоболки;

-Проблеми со уринарниот систем

– неврози, растројства, депресивни состојби;

-дерматолошки проблеми

– зголемено крварење на непцата;

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица!

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/