strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ГО СПРЕЧУВА ОПАЃАЊЕТО НА КОСА, СТРУМИЧАНИ ЗАДОВОЛНИ ОД СЕРИЈАТА „МАСТЕР ХЕРБ“

Автор:

Датум:

јули 18, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 18, 2021

Категории:

Здравје, Струмица

ШАМПОН и Крем-балсам ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА од серијата Мастер Херб

Се препорачува кај:
– Прекумерна загуба на косата
– Кај пациенти со тешка алопеција
– Нарушувања на растот на косата

Акција:
– Престанува опаѓањето
– Го неутрализира хормоналниот дисбаланс
– Ја подобрува циркулацијата на крвта, со изразено вазодилататорна акција
– Активирање на клеточната делба, за продолжување на животниот циклус на косата
– Заштита од воспаленија во областа на фоликулите на косата.

Шампон

КЛИКНИ ОВДЕ: https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%be%d0%bf%d0%b0%d1%93%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b0/?fbclid=IwAR0pK4nuXhYL0xxjFKY18VLLSP2aOEssmhTEJm3fWYzw8VulArD4QHJOePY

Крем-балсам

КЛИКНИ ОВДЕ: https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d1%81%d0%b0%d0%bc-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%be%d0%bf%d0%b0%d1%93%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0-master-herb/?fbclid=IwAR2eK2sV9uHf4SaAgJpug8xzPuNrUbMnS2Sl4q3LkB5oa2By1L4e0BRJtqo

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ:https://www.facebook.com/TianDeStrumica/