ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ГО ОТСТРАНУВА УМОРОТ И ОТОКОТ НА НОЗЕТЕ, ИМ ГО ВРАЌА ЧУВСТВОТО НА ЛЕСНОТИЈА И ЗДРАВЈЕ – ФИТОГЕЛ ЗА НОЗЕ!

август 19, 2022

Фитогел за нозе – Славитон

За убави нозе и лесен чекор!

Билните екстракти од фитогелот помагаат да се елиминираат козметичките дефекти предизвикани од проширени вени. Овој крем за болни нозе го отстранува уморот и отокот на нозете, им го враќа чувството на леснотија и здравје, продира во длабоките поткожни слоеви.

Тоа го поддржува зајакнувањето на ѕидовите на крвните садови и помага да се спречи формирање на васкуларни купчиња. Гелот има пријатна нелеплива текстура која лесно се шири на кожата и брзо се апсорбира. Не остава остатоци на облеката дури и ако гелот го нанесете на најлонски чорапи.

Овој производ има широк спектар на намени:

Ефект на ладење

Намалување на треска

За проширени вени

Изгореници

Тешки нозе

За каснувања од инсекти

Воспаление на синусите и бронхиите

Модринки, ерупции, украси

Надворешни хемороиди (бришење)

Внатрешни хемороиди (замрзнати капки)

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: