ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ГЕЛ ЗА МАСАЖА НА ТЕЛО – ОРТОФИТОТ ИМА ЕФЕКТ НА ЗАГРЕВАЊЕ, ЈА ПОДОБРУВА МИКРОЦИРКУЛАЦИЈАТА И ГО ЕЛИМИНИРА ЗАМОРОТ!

ноември 25, 2021

Гел за масажа на тело Ортофит

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/ортофит-гел-за-масажа-на-тело/

Гелот за масажа на тело Ortophyt има ефект на загревање, ја подобрува микроциркулацијата, заедно со масажата го елиминира заморот по зголемен локален напор. Специјалниот состав на гелот овозможува брза апсорпција на сите активни состојки на производот.

Овој производ има широк спектар на намени:

Топол ефект
Ја ублажува болката во капите и ‘рбетот
Брзо продира во длабочините на ткивата
Превенција на болести на зглобовите

КОРИСТЕТЕ:
Нанесете го гелот на проблематичните места со нежни кружни движења, масирајте додека целосно не се апсорбира.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: