ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД АНАНАС СО РАСТИТЕЛНИ ЕНЗИМИ!

август 29, 2022

Детска паста за заби од ананас со растителни ензими

Сега ќе биде уште полесно и посреќно да се всадат вистинските навики кај децата. Во тоа ќе ви помогне познатиот херој „Имувенок“. Тој ќе стане пријател на вашите деца и ќе ви биде сигурен помошник.

Детската паста за заби од ананас е рецепт без флуориди, парабени, бои и SLS, се работи за сеопфатна нега и ефикасност. Содржи активни состојки во доза погодна за деца, која ги зема предвид својствата на усната шуплина на детето.

Благодарение на содржината на ензими (овошни ензими) од овошјето од ананас и папаја, пастата за заби се дели и нежно ја отстранува плаката, наместо само да ја чисти.
Чистење на забите Со бебешката паста од ананас обезбедува темелна орална хигиена, ги штити забите и обезбедува ефикасна превенција од расипување на забите.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: