Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: БИДЕТЕ ВО ФОРМА, ОДРЖУВАЈТЕ КВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА СО РЕВОЛУЦИОНЕРНИТЕ ТУРМАЛИНСКИ ПОЈАСИ, ЧОРАПИ И ГАЌИ!

Home

Бидете во форма !!!

Слобода и удобност во секое движење

Одржувајте квалитетен живот без болка со револуционерните турмалински појаси, чорапи и гаќи на ТианДе
– Дејството на Турмалинот во нив е 10 год.

Стегачи за колено со турмалин

Завои за раце со турмалин (2 пар.)

 

Завој за врат со турмалин

Чорапи со турмалински точки

Машка долна облека со турмалинови точки